30 Nisan 2009

YG - Vergi Rekortmeni . . .


Vergi rekortmenleri açıklandı. Türkiye genelinde Rahmi Koç birinci olurken, İstanbul vergi dairesine bağlı mükellefler arasında Doğan grubu adına Aydın Doğan birinci sırada yer aldı.

Sanatçılar arasında ise Aysel Şan (Seda Sayan), 2 milyon 864 bin 805 lira tahakkuk eden vergiyle,bu yıl sanatçılar listesinde İstanbul gelir vergisi rekortmeni oldu. Aysel Şan’ı (Seda sayan) 2 milyon 77 bin 742 lira vergi ile Ali Acun Ilıcalı izledi. 1 milyon 658 bin 201 lira vergi ile Mehmet Ali Erbil üçüncü, 1 milyon 358 bin 806 lira vergi ile Beyazıt Öztürk dördüncü, 1 milyon 227 bin 339 lira ile Mustafa Sandal da beşinci sırada yer aldı.

Seda Sayan Türkiye genelinde de 36.ncı olmuş.Helal olsun kriz bazı firmalara, kişilere teğet! geçerken, bazı işyerlerine ve kişilere hiç uğramamış demek ki. Seda Sayan her sabah televizyonda şakır şakır program yaparken vergi rekortmeni oluvermiş.

Bu kadar işçi çıkarma yaşanan ülkemizde işsizlik oranı %15.5 olunca vergi ödemek de biraz zor olmuş demek ki. Bu da, "işverenin suçu yok, bütün suç global krizde" demek oluyor. Millette işsiz kalınca evde televizyon başında vakit geçiriyor demek.

Hiç yorum yok: